Rólunk

A mi történelmünk

A 2001-ben alapított minőségi fókuszú iparági vezetők vagyunk a nehezen megtalálható, hosszú átfutási idő, az élettartam vége (EOL) és az elavult elektronikai alkatrészek szállításában. Minőségbiztosítási részlegünket és a ház laboratóriumát az ipar egyik vezetőjeként ismerték el hamisítások enyhítésére irányuló programunkban. Az ellenőrzési folyamat, amelyet minden terméknél követünk, a jelenlegi ipari szabványokon alapul.

Miután évek óta dolgozott a független elektronikai alkatrész-iparban, vezérigazgatónk - JC Lee rájött, hogy sok független forgalmazó jobban törődik az alsó sorral, mint az alkatrészek minőségével vagy az ügyfél elégedettségével. 2000-ben JC Lee látta, hogy azonnal szükség van egy ügyfélközpontú független beszállítóra, és a jövőkép révén olyan forgalmazót hozott létre, amely az ügyfelek igényeire koncentrálhat, miközben a minőséget és az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe. Néhány év után, amikor egy kis alkatrészterületet forgalmazott, JC Lee kibővítette termékpalettánkat, és elkezdte raktározni, beszerezni és több száz alkatrészt forgalmazni az ügyfelek számára világszerte.

Vállalati profil

Mi az elektronikus alkatrészek független forgalmazója, amely elkötelezett a világhírű márkák elektronikus alkatrész-terjesztési szolgáltatásainak integrálása mellett. 2010 novemberében hozták létre, központja Hongkongban található. Logisztikai raktárak is vannak Hongkongban és Tai Wanban.

Cégünket kiváló minőségű elit csapat jellemzi, és cégünk üzleti tevékenysége több mint 30 országot szórt szét a világ minden régiójában. Az upstream csatorna gazdag eredeti gyártókban és meghatalmazott ügynökökben. A downstream csatornák azonnali erőforrásokkal rendelkeznek, ami valóra váltja a készletinformációk megosztását, és mi tartjuk a legfrissebb és legértékesebb piaci információkat.

Termékeink és szolgáltatásaink az elektronikai ipar minden területére kiterjednek, beleértve a katonai, autóipari, orvosi, szórakoztató elektronikai cikkeket, ipari vezérlést, a tárgyak internetét, az új energiát és a kommunikációt stb. Szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfelek számára minden területen, például: intelligens terjesztés, költségcsökkentés, igényszolgáltatási tanácsadás, minőségmenedzsment, azonnali piaci tájékoztatás, integrációs szolgáltatások és készlet-újrahasznosítás.

Az \"integritáson alapuló, ügyfélközpontú, minőségorientált, árorientált, szolgáltatásközpontú fejlesztés\" elvével mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleinknek a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk.

Folyamatosan fejlesztjük a vállalat értékesítési hálózatát szerte a világon, hogy valódi és tartós értéket teremtsünk az ügyfelek számára, és olyan lehetőségeket teremtsünk az alkalmazottak számára, amelyek segíthetik őket a folyamatos fejlődésben. Őszintén reméljük, hogy a legjobb partnerek lehetünk az alkatrészek forgalmazásában!